nieuws

Volop nieuwtjes op Evenement 2007

Catering

De beurs Evenement kijkt terug op een geslaagde 2007 editie. Collegaredacteur Sjoerd Weikamp van Feestelijk Zakendoen kwam behalve tal van partycateraars ook volop nieuwigheden tegen.

Volop nieuwtjes op Evenement 2007

Evenement was dit jaar begin april in plaats van de gebruikelijke datum medio maart. Plaats van handeling nog steeds de Jaarbeurs in Utrecht. Daar presenteerde zich onder meer On Board On Shore zich, het nieuwe partycateringbedrijf van Jaarbeurs Catering Services. Uiteraard lieten nog tal van partycateraars hun gezicht, al dan niet me stand, zien op ‘hun’ beurs. FZ-redacteur Sjoerd Weikamp beleefde een ‘culinair hoogtepunt’: ‘Het mini-mini-mini broodje gehaktbal van La Vie op de stand van Neptunus.’

Veel animo voor eventopleiding
Op de beide beursdagen woensdag en donderdag kwamen er veel aanmeldingen voor de nieuwe eventopleiding van FZ binnen. Weikamp noteerde nog veel meer nieuwigheden in de eventbranche. Hier is het complete overzicht terug te vinden. Van wereldprimeurs voor RAI en Neptunus tot vrijage van brancheorganisaties Vecta en IDEA tot nieuwe events.

Reageer op dit artikel