nieuws

Voormalig Verhaaf-directeur Kuitert versterkt Select Catering

Catering

Frank Kuitert, voormalig directeur van Verhaaf Party Catering, gaat de gelederen van Select Catering versterken. Hij zal zich richten op alle onderdelen van de bedrijfsvoering en de ploeg van Select Catering daar waar nodig ondersteunen. ‘Uiteraard zal ook zijn cateringexpertise in bijzondere locaties worden ingezet om de serviceverlening van Select Catering nog verder te optimaliseren’, zo meldt de cateraar.

Voormalig Verhaaf-directeur Kuitert versterkt Select Catering

Tom Jongen de eigenaar van Select Catering, dat de laatste jaren onder de dagelijkse leiding staat van Eric Schinck, verwacht een ‘heel sterke’ groei. Daarover: ‘Deze groei wordt niet alleen veroorzaakt doordat een steeds groter wordende groep opdrachtgevers de aandacht en kwaliteit van Select Catering weet te waarderen, maar tevens door de verworven partnerships bij het nieuwe filmmuseum Eye, het Scheepvaart Museum en het Stedelijk Museum.’

Tom Jongen: ‘We hebben bij Select Catering een enthousiaste ploeg mensen die met Eric aan het hoofd alle partijen met veel passie en aandacht voor de klant uitvoert. Zelf moet ik mijn aandacht verdelen tussen Spirit Hosting en Promotions, mijn andere bedrijf, en Select Catering.’

Ook Spirit Hosting en Promotie groeit dit jaar vanuit haar hagelnieuwe hoofdkantoor in de VIP Terminal op Schiphol-Oost, aldus Jongen. ‘Naast dit kantoor ontwikkelen we momenteel in hetzelfde gebouw ook nog Summum, The Privat Jet Lounge, een exclusieve ruimte met een geweldig uitzicht over Luchthaven Schiphol.’

Reageer op dit artikel