nieuws

Vrijage Arjan van Dijk Groep en Jaarbeurs

Catering

Op zoek naar een feestlocatie voor duizenden personen stuit de Arjan van Dijk Groep al jaren lang op de Jaarbeurs. Probleem voor het bedrijf uit Oosterhout is echter dat de Jaarbeurs het alleenrecht op catering heeft. Deze situatie blijkt te zijn veranderd en mogelijk op permanente wijze.

Vrijage Arjan van Dijk Groep en Jaarbeurs

‘Nee, Jaarbeurs Catering wil niet de Arjan van Dijk Groep overnemen.’ De commercieel directeur van de AvDG, Roland Ernst, weersprak, op zijn vakantieadres, dergelijke geluiden uit de markt. Ook George Zapantoulis (foto), directeur van de Jaarbeurs en van Jaarbeurs Catering Services (JCS), geeft aan dat er geen sprake is van een (aanstaande) overname.

Zapantoulis: ‘Ik heb die geruchten ook gehoord. Maar dat is niet aan de orde.’ Toch blijkt er sprake van een vrijage tussen het fullservice bureau van Ernst en Jaarbeurs. ‘We spreken met elkaar over een mogelijke samenwerking voor wat betreft het gebruik van de Jaarbeurs door de Arjan van Dijk Groep. Zoals je weet hebben alleen wij de exclusiviteit om daar te cateren’, zegt Zapantoulis.

Die gesprekken zijn er naar aanleiding van een onlangs gehouden feest waarvan opdrachtgever Rabobank wilde dat het compleet door de AvDG verzorgd zou worden. Maar dan wel in de Jaarbeurs. ‘Dat zou dus niet gaan lukken omdat alleen JCS er mag cateren. Uiteindelijk hebben we wel samengewerkt. En dat gaan we mogelijk in de toekomst ook doen op deze manier. Binnenkort praten we verder’, aldus de Jaarbeurs-directeur.

Volgens Zapantoulis betekent dat de AvDG op deze manier enkele keren per jaar terecht kan in een locatie met een capaciteit van duizenden personen. En de AvDG heeft als toonaangevende en grote organisator/cateraar per jaar wel een aantal partijen in deze orde van grootte.

Reageer op dit artikel