nieuws

Wat wordt de Productintroductie van het Jaar?

Catering

Er zijn ook speciale MissetCatering Awards voor: Productintroductie van het jaar. Er staan er drie klaar voor de producenten/fabrikanten. De awards worden uitgereikt in de categorieën: food, non-food en dranken.

Wat wordt de Productintroductie van het Jaar?

Aan leveranciers en fabrikanten wordt gevraagd hun productintroducties uit het jaar 2006/2007 voor te dragen voor de speciale Misset Catering Award: Productintroductie van het Jaar. Aan het beroepsveld – de grote contractcateraars – zal worden gevraagd welk nieuw product de meeste toegevoegde waarde heeft opgeleverd. Er zijn onderscheidingen te winnen in drie productcategorieën: food, dranken en non-food.

U kunt de inschrijfformulieren opsturen naar:

Misset Catering Awards

Postbus 4

7000 BA Doetinchem

of mail naar Esther.magnin@reedbusiness.nl.

De inschrijvingstermijn sluit op 15 juni.

Reageer op dit artikel