nieuws

Wat wordt hét Bedrijfsrestaurant?

Catering

Er is een nieuwe vakwedstrijd. De Misset Catering Awards. Er zijn diverse prijzen te verdelen. Bedrijfsrestaurant van het Jaar, Partycateraar van het Jaar en Productintroductie van het Jaar.

Wat wordt hét Bedrijfsrestaurant?

Welk restaurant verleent de beste service, heeft een gevarieerd assortiment, straalt een gastvrije ambiance uit en heeft een gepassioneerde manager (m/v) aan het roer? Dat restaurant krijgt de nieuwe prestigieuze titel in cateringland: de Misset Catering Award voor Bedrijfsrestaurant van het Jaar.

Meer prijzen te vergeven
Er zijn awards te winnen in twee categorieën: voor de grote bedrijfsrestaurants (meer dan vijf personeelsleden) en voor de kleine bedrijfsrestaurants (minder dan vijf personeelsleden). Ook wordt de Partycateraar van het Jaar verkozen alsmede de Productintro van het Jaar.

Klik hier voor meer informatie

Reageer op dit artikel