nieuws

Wat wordt het Bedrijfsrestaurant van het Jaar?

Catering

Welk restaurant mag zich een jaar tooien met de titel: Bedrijfsrestaurant van het jaar? Welk restaurant verleent de beste service, heeft een gevarieerd assortiment, straalt een gastvrije ambiance uit en heeft een gepassioneerde manager (m/v) aan het roer?

Wat wordt het Bedrijfsrestaurant van het Jaar?

Dàt restaurant krijgt de nieuwe prestigieuze titel in cateringland: de Misset Catering Award voor Bedrijfsrestaurant van het Jaar. Er zijn awards te winnen in twee categorieën: voor de grote bedrijfsrestaurants (meer dan vijf cateringmedewerkers) en voor de kleine bedrijfsrestaurants (minder dan vijf medewerkers).

Digitaal of per post

De inzending kan digitaal of per post worden verstuurd. Foto’s, menu’s, informatie over themaweken, gasttevredenheidsonderzoeken, websites, filmpjes, alle informatie is welkom voor een compleet beeld. Een onafhankelijke jury zal een selectie maken uit de inzendingen: zes restaurants zullen worden genomineerd; drie ‘grote’ en drie ‘kleine’ bedrijfsrestaurants. De wedstrijd staat open voor contractcateraars en cateringlocaties in eigen beheer.

Bezoek van jury

De vijf restaurants zullen bezocht worden door de jury. Gelet wordt op: service, inrichting en ambiance, assortiment, prijsstelling, hygiëne, marketing en personeelsbeleid. De jury voert een gesprek met de cateringmanager over zijn personeels-, marketing- en assortimentsbeleid. Ook de opdrachtgever, de facilitymanager, zal gevraagd worden om zijn mening en waardering. Er wordt een kijkje genomen voor en achter de schermen van de locatie. In de septembereditie van Misset Catering worden de zes genomineerde restaurants voorgesteld.

Reageer op dit artikel