nieuws

Week Van de Cateraar is online al begonnen

Catering

Terwijl op duizenden cateringlocaties door het hele land van 19 tot en met 23 maart De Week Van De Cateraar (DWVDC) wordt gevierd, stijgt op internet al sinds januari de temperatuur. De mensen die lekker, gezond en duurzaam eten mogelijk maken zijn namelijk al wekenlang hyperactief op alle social media, zo meldt Veneca.

Week Van de Cateraar is online al begonnen

Dat de bijna 20.000 cateringmedewerkers ook privé van lekker eten houden is de afgelopen weken wel duidelijk geworden. Via Twitter, Facebook en de ‘De Week Van De Cateraar’ (DWVDC) site kwamen al tientallen recepten binnen van medewerkers. Binnenkort worden ze allemaal gedeeld met DWVDC friends, followers en via www.deweekvandecateraar.nl waar natuurlijk nu al een voorproefje op te vinden is.

Tijdens De Week Van De Cateraar lanceert DWVDC ook iedere dag een nieuwe video waarin een cateringmedewerker een favoriet recept met ons deelt. Check daarom dagelijks:

www.facebook.com/deweekvandecateraar

www.twitter.com/dwvdc

www.deweekvandecateraar.nl

Vanaf nu is het dus smullen op het web. En dat blijft zo, aldus Veneca. ‘Want ook na De Week Van De Cateraar blijven we onze friends en followers trakteren op verrassingen uit de catering.’ De Week Van De Cateraar is een initiatief van Veneca.

Reageer op dit artikel