nieuws

Week van de Smaak: eigen dressing SAB Catering

Catering

SAB Catering is zeer actief tijdens (inter)nationale evenementen. Tijdens de wereldwijde Dag van de Duurzaamheid op 9-9-09 kwam de bedrijfscateraar al met gratis duurzame brownies. Tijdens de Week van de Smaak wordt een eigen lijn dressings geïntroduceerd.

Week van de Smaak: eigen dressing SAB Catering

De Week van de Smaak is dit jaar van 20 tot en met 27 september. Onder haar eigen SAB-label worden drie ambachtelijke dressings voor het verrijken van salades en andere producten geïntroduceerd in alle (280) SAB bedrijfsrestaurants.

De nieuwe dressinglijn van SAB bestaat uit: een naturel-olijven dressing, een vinaigrette in de smaak mosterd-dille en een balsamico variant met rode vruchten. De dressings hebben een natuurlijke smaak doordat er geen gebruik wordt gemaakt van kunstmatige smaakstoffen. De dressings zitten in handige spuitflessen en hebben een zelf ontworpen label.

Week van de Smaak

Voor SAB is de Week van de Smaak naar eigen zeggen een ‘uniek moment’ om deze dressinglijn te lanceren. ‘Het is een nationaal evenement waarin ‘smaak’ centraal staat’. Alle 750 medewerkers van SAB ontvangen in de week vooraf een flesje dressing. Op deze manier hoopt SAB haar medewerkers alvast te enthousiasmeren.

Productmanager Judith Veerman: ‘Naast olie & azijn is er met deze drie heerlijke ambachtelijke dressings voor ieder wat wils. Over ongeveer een klein jaar zullen wij het assortiment evalueren en indien gewenst uitbreiden of iets aanpassen.’

Meer nieuws over SAB Catering:

Reageer op dit artikel