nieuws

Weer overname Jaarbeurs Catering

Catering

En weer heeft Jaarbeurs Catering Services (JCS) toegeslagen in de evenementenbranche. Dochteronderneming Trends for Rent heeft namelijk het bedrijf Bloem Bloem én Anton van Baalen Verhuur overgenomen. Hiermee wordt de ondersteuning voor de cateringlabels van JCS op het gebied van decoratie naar een hoger plan getild.

Weer overname Jaarbeurs Catering

Het bloemendecoratiebedrijf Bloem Bloem nam begin dit jaar nog verhuurbedrijf Anton van Baalen over, maar raakte in financiële moeilijkheden. JCS maakte donderdag bekend het in Poeldijk (Zuid-Holland) gevestigde bedrijf over te hebben genomen. Het bedrag dat daarmee gemoeid is, is niet bekend gemaakt.

Volgens JCS wordt het bedrijf doorgestart onder dezelfde naam en blijft een belangrijk deel van de werkgelegenheid behouden. Patrick ’s Gravemade blijft als Creative Director fulltime in de directie van Bloem Bloem verbonden. Zo wordt de continuïteit en de kwaliteit voor de klanten van Bloem Bloem de komende periode gewaarborgd’, aldus JCS.

Met de overname wil JCS de positie van haar dochterbedrijf Trends for Rent in de verhuurmarkt voor evenementen uitbreiden. Zo moet een nog completer aanbod in meubilair, materialen, mastiek en decoratie aangeboden kunnen worden. De labels van JCS (Grand, On Board, On Shore, Taat & de Regt en Verhaaff) kunnen direct profiteren van deze uitbreiding.

De overname van Bloem BLoem volgt op die van de Arjan van Dijk Groep, in september vorig jaar. Daarmee baarde JCS veel opzien in de eventbranche. Met dit nieuwe label nam de omzet van JCS in 2008 al toe tot 51 miljoen euro. Een toename van 13,5 miljoen ten opzichte van 2007. Overigens heeft de Arjan van Dijk Groep ook een zeer uitgebreide bloemen- en decoratietak.

Meer nieuws over party- en eventcatering:

Reageer op dit artikel