nieuws

Wentink Events naar RTL Nederland

Catering

De Hilversumse evenementenorganisator Wentink Events is van Stage Entertainment Nederland, het bedrijf van Joop van den Ende, overgegaan naar RTL Nederland. Oprichter Frank Wenting blijft aan als algemeen directeur van het bedrijf.

Wentink Events naar RTL Nederland

Ook de medewerkers gaan mee naar de nieuwe werkgever RTL. De overname wordt op 1 augustus afgerond, zo is de verwachting.

Wentink Events staat bekend om de organisatie van grote evenementen, zoals Voetballer van het jaar en het KNSB Schaats Gala. RTL Nederland organiseerde de afgelopen drie jaar uiteenlopende evenementen en theatershows.

Beide bedrijven gaan deze activiteiten samen uitbouwen. ‘We willen onze krachten bundelen om het nog beter en leuker te doen’, aldus een woordvoerder van RTL Nederland. Stage Entertainment Nederland wil zich meer gaan richten op musicals.

Reageer op dit artikel