nieuws

W&G Groep, Huuskes, Nestlé en Rational winnen awards

Catering

W&G Groep, Huuskes, Nestlé Professional en Rational zijn de winnaars geworden van de Food Hospitality Business Awards 2011. De vier leveranciers zijn in hun eigen categorie door zorginstellingen overall het best beoordeeld op de criteria prijs/kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie en MVO.

W&G Groep, Huuskes, Nestlé en Rational winnen awards

Dit blijkt uit onderzoek van Foodinc. en Het Nederlands Kokspanel in opdracht van Food Hospitality. De awards werden uitgereikt tijdens het Food Hospitality College in Hotel de Nieuwe Wereld in Wageningen.

In de categorie Vers behaalde W&G Groep de hoogste gemiddelde score, gevolgd door Zwanenberg Food Group en Zuivelhoeve. In de categorie Convenience kreeg Huuskes gemiddeld de beste beoordeling. De tweede plaats ging naar Wereldkeuken De Indische, de derde plaats naar Eetgemak / Food Concepts.

Nestlé Professional mocht de award in de categorie DKW in ontvangst nemen. Unilever Food Solutions behaalde de tweede plaats, gevolgd door Smilde Foods. In de categorie Apparatuur was de hoogste gemiddelde beoordeling voor Rational. De tweede plaats ging naar Sortrans, de derde naar AKB Bert Müller.

In totaal zijn 119 leveranciers ter beoordeling voorgelegd aan professionals die verantwoordelijk zijn voor eten en drinken binnen de zorg.

Reageer op dit artikel