nieuws

Wie is je leukste cateringcollega?

Catering

Van 19 t/m 23 maart vindt de Week van de Cateraar plaats. In deze week worden alle cateringmedewerkers extra in het zonnetje gezet. Om hierop aan te sluiten is FNV Catering op zoek naar ‘jouw leukste collega”. De bond roept cateringmedewerkers op om hun leukste collega aan te melden.

Wie is je leukste cateringcollega?

Heb jij een collega met wie je graag samenwerkt, die altijd alle rotklusjes opknapt of van wie je veel leert? Dan is dit jouw kans om je collega in het zonnetje te zetten, zo meldt FNV Catering.

Deelnemers moeten op een formulier een top 5 in van belangrijkste eigenschappen waar een ‘leukste collega’ aan moet voldoen. ‘Geef bij elk punt een uitleg waarom dit van toepassing is op de door jou uitgekozen leukste collega.’

In de Week van de Cateraar zal de winnaar bekend worden gemaakt. ‘Geef je leukste collega op en maak samen kans op een dinerarrangement in een sterrenrestaurant naar keuze.’ Meedoen is mogelijk tot en met vrijdag 16 maart.

Reageer op dit artikel