nieuws

Wijziging in top Avenance

Catering

Avenance Nederland BV voert per april een wijziging door in de top van het bedrijf. Dat laat algemeen directeur Paul Wortelboer weten.

Wijziging in top Avenance

Divisie Directeur Peter Oskam wordt per 1 april als Operationeel Directeur verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten. Divisie Directeur Serge Zeelenberg zal als Directeur Foodservices verantwoordelijk worden voor de nieuwe afdeling Foodservices.

Beiden blijven lig van het managementteam, laat Wortelboer weten. ‘Peter Oskam en Serge Zeelenberg hebben de afgelopen jaren uitstekend met elkaar samengewerkt. Door de structuurwijziging kunnen wij de samenwerking verbeteren. Zo laten we de dienstverlening nog beter aansluiten op de wensen van onze opdrachtgevers’.

Reageer op dit artikel