nieuws

Willem Hollander stopt bij NCD

Catering

Willem Hollander, voormalig topman van Compass, vertrekt als voorzitter van het Nederlands Centrum van Directeuren en Commissarissen (NCD). Hollander treedt per medio april terug om persoonlijke redenen.

Willem Hollander stopt bij NCD

Het bestuur van het NCD heeft laten weten de keuze van Hollander te respecteren. Hollander hanteert op 23 april voor het laatst de voorzittershamer tijdens de Algemene Vergadering.

Toto 23 april blijft Hollander de externe relaties van het NCD aanhouden, meldt Ezpress.eu. Vice-voorzitter Erik van Laar neemt zolang de verenigingszaken voor zijn rekening. Het bestuur zal tijdens de Algemene Vergadering aandacht schenken aan de inspanningen en resultaten van Hollander.

Het NCD is de belangenorganisatie van ruim 3600 directeuren en commissarissen van middelgrote en grote ondernemingen en maatschappelijke organisaties.

Zie ook

Reageer op dit artikel