nieuws

Wim Wiersma nieuwe voorman partycateraars

Catering

Wim Wiersma is Maarten Brouwer opgevolgd als voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Erkende Partycateraars (NVEP). De oprichter en voormalig commercieel directeur van Grand Catering nam de hamer per 1 februari over.

Wim Wiersma nieuwe voorman partycateraars

Wiersma, die vorig jaar afscheid nam van Grand Catering en nu enkele horecabedrijven exploiteert, wil de NVEP meer naar buiten toe gaan uitdragen. ‘We hebben een label en daar willen we meer mee gaan doen.’

De nieuwe voorzitter krijgt meteen een jubileum voor de kiezen. De NVEP bestaat namelijk tien jaar. Dat zal dit jaar gevierd gaan worden. ‘We willen onder meer een project voor gehandicapte kinderen gaan ondersteunen om ons jubileum onder de aandacht te brengen.’

De NVEP heeft duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in haar vaandel staan. Wiersma: ‘Het lijken modewoorden, maar het is voor ons een overtuiging.’

Reageer op dit artikel