nieuws

Winnaar zet award in bij verkoopgesprekken

Catering

Bij Bonduelle Food Service zijn ze trots. Heel trots. Verkoopdirecteur Nederland Peter ten Kate zal de Misset Catering Award, gewonnen in de categorie Non Food bij Productinnovaties, regelmatig tonen bij cateraars.

Winnaar zet award in bij verkoopgesprekken

‘Het is leuk en verrassend zo’n award. Als foodleverancier een prijs winnen in de categorie Non Food. De verpakking die we gebruiken is innovatief en we denken dat het milieu-aspect ook zeker meespeelt’, aldus Ten Kate.

Ten Kate vervolgt: ‘We werken er hard aan. Dit is de kroon op ons werk. Morgen laten we taart aanrukken voor de hele afdeling van 17 man. De award gaan we zeker gebruiken bij onze verkoopgesprekken met cateraars. Al is ons product op zich al bijzonder genoeg’.

Reageer op dit artikel