nieuws

Winst op Pinkpop dankzij catering

Catering

Alleen vanwege catering wordt er op Pinkpop winst gemaakt. Dat zegt de baas van het Limburgse festival, Jan Smeets, in het blad Humo. Festivalgangers zijn de hoge prijzen voor catering een doorn in het oog.

Op de website van de Belgische radiozender Studio Brussel is een discussie losgebarsten over de ‘onbetaalbare festivals’. Vooral de ticketprijzen worden gehekeld. De baas van Pinkpop, Jan Smeets, geeft in het Belgische blad Humo de schuld aan de artiesten die ‘extreem hoge gages vragen’. Smeets: ‘Ik maak alleen winst op de catering tijdens het festival.’

‘160 euro voor ongezond voedsel’
Bezoekers van festivals zijn vooral boos over de hoge prijzen van food & beverage. ‘Uiteindelijk is niet die 160 euro voor het festivalkaartje te duur; maar die 160 die er moet naast leggen voor al dat ongezond (niet-voedend) voedsel dat we MOETEN kopen!’, aldus een reageerder.

Zie ook Forse omzetplus catering Lowlands

Reageer op dit artikel