nieuws

Zakelijke evenementen nemen enorm toe

Catering

Het aantal zakelijke evenementen in Nederland neemt fors toe. Er komen vooral meer productpresentaties en beurzen bij. Ook de markt voor personeelsevenementen trekt aan. De evenementen- en partycateraars profiteren hiervan

Zakelijke evenementen nemen enorm toe

Dat blijkt uit een presentatie van de Nederlandse Vereniging van Erkende Partycateraars (NVEP) op het Eerste Nationale Catering Congres. Dit werd donderdagmiddag georganiseerd door vakblad Misset Catering. De NVEP presenteerde de nieuwste cijfers op het gebied van zakelijke – en personeelsevenementen.

Op zakelijk gebied nemen is vooral het stijgende aantal productpresentaties, dealerbijeenkomsten en beurzen. De budgetten per persoon voor deze events nemen fors toe, aldus de NVEP. ‘Het aantal evenementen neemt toe, het aantal bezoekers per evenement neemt juist af’, aldus Pierre Smits van Maison van den Boer, die de NVEP vertegenwoordigde in haar presentatie.

Ook de markt voor personeelsfeesten is ook aangetrokken. ‘Het mag echter nog steeds niet te veel kosten’, aldus Smits. ‘Bovendien hebben lokale cateraars bij inkopers de voorkeur boven landelijke spelers.’

Meer nieuwsberichten over de Misset Catering Awards:

Reageer op dit artikel