nieuws

Ziekenhuis zet Albron aan de kant

Catering

Albron moet plaatsmaken in drie vestigingen van Amphia ziekenhuis. Albron verzette zich tot aan de rechter, maar moet toch het veld ruimen in twee vestigingen in Breda en een in Oosterhout.

Ziekenhuis zet Albron aan de kant

Dat meldt BN/DeStem. Met de uitspraak van de rechter krijgt Amphia de kans om de vestigingen zelf te exploiteren. Albron moet in februari 2008 de vestiging aan de Molengracht in Breda en in Oosterhout verlaten. Later, uiterlijk op 1 januari 2010, moet het de andere vestiging in Breda opgeven.

Albron exploiteert de winkels al vanaf begin jaren negentig. De huur is door Amphia opgezegd, omdat ze de winkels wil integreren in een total careconcept. Amphia wil in de winkels eigen personeel inzetten.

Reageer op dit artikel