nieuws

Zorggroep Almere heeft beste dieetkok

Catering

Sven van den Heuvel van Zorgcentrum De Overloop in Almere is de beste dieetkok van het land. Van den Heuvel rondde de opleiding Dieetkok 2005-2006 als beste af. De Overloop is onderdeel van Zorggroep Almere.

Zorggroep Almere heeft beste dieetkok

Van den Heuvel kookt klantgericht, zorgvraaggericht en erg lekker, zo valt te lezen op de website van Grootkeuken. De kok van De Overloop leverde tijdens het examen, afgenomen onder auspiciën van de Stichting Landelijke Examens Voedingsdienst (SLEV), de beste theoretische en praktische prestaties.

Uit handen van directeur Bill van Heek van CIN Culinaire Vakschool en Managementtrainingen kreeg Van den Heuvel de Zilveren Pepermolen uitgereikt, gehorend bij beste dieetkok. Van der Heuvel kwam gedurende de hele cursus serieus en accuraat over.

Sven van den Heuvel werkt sinds 2004 als hoofd voeding bij Zorgcentrum De Overloop. Volgens zijn leidinggevende, Harry Pijning (teammanager welzijn en dienstverlening), vervult hij zijn werkzaamheden naar volle tevredenheid. Zijn attitude en ontwikkeling waren de reden om hen de cursus Dieetkok 2005-2006 te laten volgen.

Reageer op dit artikel