nieuws

Zwolse cateraar viert 70-jarig jubileum

Catering

Walter Stern partyservice in Zwolle viert dit jaar haar 70-jarig jubileum. Daarmee is het een van de oudste cateringbedrijven van Nederland. In september wordt het feest gevierd. Ook komt er een nieuwe huisstijl.

Zwolse cateraar viert 70-jarig jubileum

De ouders van naamgever Walter Stern begonnen in de jaren ’30 van de vorige eeuw begonnen als slagerij. Vanaf daar rekent de cateraar ook. Vijftig jaar later later kwam daar er partyservice bij. Walter Stern bouwde de zaak uit tot een regionaal bekende en gewaardeerde onderneming in Zwolle en omstreken.

Anderhalf jaar geleden kwam het bedrijf in handen van Jos en Maria Langenkamp. Zij zetten de goede naam van de onderneming voort. Langenkamp werkte werkte voor de overname al zo’n tien jaar met Stern samen, naar eigen zeggen weet hij ‘wat de klanten gewend zijn’, namelijk ‘flexibel maatwerk en natuurlijk altijd goed verzorgd en smakelijk eten’.

De bedrijfsnaam van de cateraar wordt: Stern partyservice en er komt een nieuw huisstijl. Het 70-jarig jubileum wordt in september gevierd op een van de fraaie locaties van de Zwolse cateraar, namelijk schouwburg Odeon in de hoofdstad van de provincie Overijssel.

Reageer op dit artikel