nieuws

Cormet nieuwe cateraar Wageningen UR

Catering

De nieuwe cateraar voor Wageningen UR is bekend. Cormet Catering neemt vanaf 16 juli de plaats in van Albron, zo meldt Resouce.wur.nl. De nieuwe cateraar kwam als beste uit de aanbesteding en scoorde het hoogst in een smaaktest met studenten en medewerkers.

Cormet nieuwe cateraar Wageningen UR

‘Cormet sprong er echt uit’, aldus Annemarie de Vries van het facilitair bedrijf van Wageningen UR.

Op elke locatie komt een eigen specifiek menu. Voor De Vries telt straks maar één ding: hoe tevreden zijn de gasten? Een harde eis is dat de eters de cateraar minstens met een 6,1 waarderen.
Opmerkelijk: Wageningen UR vraagt geen pacht meer in de huidige constructie. Daardoor worden de prijzen vermoedelijk lager dan ze nu zijn.
Frank van Zomeren, directielid van Cormet, laat weten open te staan voor input van de studenten als het gaat om fairtarde en biologisch. ‘We streven ernaar om koploper te zijn op dat gebied. Ik nodig studenten met goede ideeën expliciet uit om zich te melden. Dan kunnen we het percentage fairtrade en biologisch uitbreiden. Als dat ergens gaat lukken, dan is het in Wageningen.’

Reageer op dit artikel