nieuws

Gastvrij bezuinigen belicht tijdens inspiratiedag Deventer Ziekenhuis

Catering

Op vrijdag 1 juni vindt de tweede ZorgGilde kennis- en netwerkbijeenkomst plaats in het Deventer Ziekenhuis, winnaar van de Gastvrijheidszorg Award 2011. Het thema is: Zo doen we dat in Salland!

Gastvrij bezuinigen belicht tijdens inspiratiedag Deventer Ziekenhuis

De dag is bedoeld voor leidinggevende professionals in gastvrije zorg.  Strategie en concept van het Deventer Ziekenhuis wordt uiteengezet door Jeroen Kleinjan, lid Raad van Bestuur.  John Verberne, Manager Facilitair Bedrijf, gaat in op het aspect gastvrijheid.

Uiteraard is er ook een rondleiding. De deelnemers krijgen de opdracht om tijdens de lunch aan tafel drie opvallende punten van het Deventer Ziekenhuis te benoemen die in de eigen organisatie kunnen worden toegepast dan wel verbeterd.

Na de lunch buigt het gezelschap zich onder meer over gastvrij bezuinigen. Twee leidinggevenden van het Deventer Ziekenhuis verzorgen een inleiding. Voor meer informatie en aanmelden: zie www.zorggilde.net.

Reageer op dit artikel