nieuws

Instellingskok Alex Minderhoud wint Aspergewedstrijd

Catering

Instellingskok Alex Minderhoud van Clijenborch CulinR Colijnsplaat is winnaar geworden van de Asperge Amuse Wedstrijd 2012 die in restaurant De Zeelandbrug werd gehouden. Van de negen deelnemers uit het hele land, scoorde Minderhoud het beste met een drieluik van klassieke smaken.

Instellingskok Alex Minderhoud wint Aspergewedstrijd

Minderhoud liet collega’s van gerenommeerde restaurants achter zich. Daarmee toonde hij aan dat er in instellingskeukens ook op hoog niveau gekookt kan worden.
De deelnemende koks hadden hard gewerkt om een winnend recept te creëren. Dat deze wedstrijd die voor de achtste keer plaats vond, aanzien heeft gekregen, bleek uit de vele kandidaten die zich hadden ingeschreven.
Aan de hand van de recepturen werd er een voorselectie gemaakt. Om beïnvloeding van naam of faam te voorkomen zijn de recepturen zonder naam aan de jury overhandigd.

Reageer op dit artikel