nieuws

Milieuvriendelijke TukTuk geschikt voor catering

Catering

Een milieuvriendelijke elektrisch aangedreven mini foodtruck geleverd door de Tuk Tuk Company in Diemen. Die troffen we aan op Disignboom.nl. Het is een kleurrijke mobiele verkoopunit die opzien zal gaan baren in meerdere landen, aldus Designboom.nl.

Milieuvriendelijke TukTuk geschikt voor catering

De TukTuk is afgeleid van de riksja’s die onder meer in Calcutta het straatbeeld bepalen. Daar worden ze veel gebruikt als taxi’s.

De TukTuk die is ontwikkeld voor mobiele catering en andere foodservice doeleinden, kan met de stroom die is opgeslagen in de accu zo’n 60 kilometer rijden. Er kan ongeveer tien uur onafgebroken mee worden gewerkt met de toevoeging dat de TUkTuks onderweg opgeladen kunnen worden.

TukTuk Company is in 2005 gestart en is nu ‘nog steeds enthousiast om u te laten kennismaken met TukTuk transport in al zijn vormen.’ Het bedrijf beschikt over een vloot van ‘traditionele Thaise TukTuks ‘. Daarmee kunnen clinics worden verzorgd. ‘Daarbij kunt u zelf kunt rijden voor groepen tot ca. 40 personen.’

Reageer op dit artikel