nieuws

Nieuw partyschip voor RiverZZ Rotterdam

Catering

Alex en Wendy Fortes maken een herstart met het schip New RiverZZ. Vorig jaar september verwoestte een brand hun partyschip RiverZZ een week nadat het officieel was geopend. Op dezelfde plek, de Eva Cohen-Hartogkade in Rotterdam, is hun ‘bedrijf’ sinds 23 april weer operationeel.

Nieuw partyschip voor RiverZZ Rotterdam

Eigenaar RiverZZ Events opende op 4 september in Rotterdam 2011 RiverZZ, het naar eigen zeggen grootste partyschip van Europa. De opening was feitelijk een heropening, omdat hetzelfde schip sinds 2003 op de Eva Cohen-Hartogkade lag onder de naam de Tourmalijn. Slechts een week later werd het volledig verwoest door een grote brand.

Initiatiefnemers Alex en Wendy Fortes plaatsten met succes een oproep voor een nieuw schip. De OCD Group bood de Ocean Diva Classic uit Amsterdam aan, die een nieuwe ligplaats kreeg en een nieuwe naam: New RiverZZ.

‘We waren onderverzekerd en bijna failliet, maar als je stil zit gebeurt er niets’, aldus Wendy Fortes. ‘Met hulp van geldschieters en de OCD Group hebben we deze doorstart kunnen maken. In eerste instantie mochten we onze ligplaats niet behouden, maar ook dat is goed gekomen.’

De New RiverZZ is 67 meter lang en 9 meter breed. Het schip heeft een capaciteit van 600 personen en is geschikt voor B2B, particulieren en commerciële evenementen. Op de RiverZZ was plaats voor 1763 personen.

Reageer op dit artikel