nieuws

Sodexo verhoogt horecaprijzen Floriade

Catering

Sodexo Prestige, het bedrijf dat de catering op de Floriade in Venlo verzorgt, heeft de prijzen van diverse producten verhoogd. Een woordvoerster ontkent dat dit te maken heeft met tegenvallende bezoekersaantallen, meldt Limburger.nl.

Sodexo verhoogt horecaprijzen Floriade

Sodexo heeft vijf restaurants op de Floriade. Daarnaast beheert het bedrijf een twintigtal kiosken, her en der verspreid over het park. De prijsverhogingen zijn vorige week ingevoerd. Onder meer de broodjes, warme maaltijden, thee, cappuccino en espresso zijn duurder geworden, variërend van tien tot dertig procent.
De prijsverhogingen staan los van het aantal bezoekers van de restaurants en kiosken, aldus een woordvoerster van Sodexo. ‘Daar zijn we juist erg tevreden over. Het was vanaf het begin de bedoeling om na een maand de horecaprijzen op de Floriade te verhogen. We zijn bewust ‘laag’ begonnen. In de eerste paar weken hebben we zo goed kunnen zien welke producten veel verkocht worden en welke niet. ‘
Volgens de woordvoerster zijn de huidige prijzen die op de Floriade worden gehanteerd definitief. Op de vraag waarom Sodexo niet vanaf de opening van de wereldtuinbouwtentoonstelling de actuele prijzen telde, moet ze het antwoord schuldig blijven, aldus Limburger.nl.

Reageer op dit artikel