nieuws

Eurest begroet 5 miljoenste gast VU Amsterdam

Catering

Een mijlpaal voor Eurest. In de laatste week van juni werd de 5 miljoenste gast van één van de Eurest locaties aan de VU Amsterdam in het zonnetje gezet. Deze gast ontving een prijzenpakket; een diner voor vier personen op een rondvaartboot door de grachten van Amsterdam en een slagroomtaart voor dertig personen om ‘het geluk’ mee te delen. Ook de fles champagne ontbrak niet.

Eurest begroet 5 miljoenste gast VU Amsterdam

De 5 miljoenste bezoeker is tevens aanleiding voor verschillende acties die Eurest deze week samen met leveranciers op diverse locaties van de VU opzet. Zo worden de gasten getrakteerd op gratis stroopwafels, ijs en culinaire kaasbitterballen.

 

Jeroen Polman van Eurest; ‘We zijn al weer enkele jaren actief op de VU en hebben veel gasten kennis kunnen laten maken met onze Campus-formule. Daarom vonden we het tijd om hen eens in het zonnetje te zetten. Het is altijd leuk om mijlpalen met elkaar te vieren, en onze 5 miljoenste gast is er zo een. Dan laten we onze medewerkers en gasten graag meegenieten.’

 

Sinds 1 september 2008 verzorgt Eurest de catering op de VU Amsterdam voor dagelijks bijna 8500 gasten. Eurest werkt bij de VU volgens de Campus-formule. Deze formule is speciaal gericht op de onderwijsmarkt. De Vrije Universiteit Amsterdam telt bijna 24.500 studenten en 4.600 medewerkers.

Reageer op dit artikel