nieuws

Magnushof wint Eten is Feest! Award 2012

Catering

Tijdens het congres Gastvrijheidszorg met Sterren in Ede heeft Woonzorggroep Samen, locatie Magnushof, de Eten is Feest! Award gewonnen, een onderscheiding voor instellingen die van eten een feest weten te maken.

Magnushof wint Eten is Feest! Award 2012

Unilever Food Solutions reikte de award voor de derde keer uit. Twee andere genomineerden waren: Stichting Tante-Louise Vivensis locatie Stuijvenburgh en Vivium zorggroep locatie De Bolder.

Winnaar Magnushof heeft drie keukens, een productiekeuken, een partykeuken en een kleine frontoffice keuken. De medewerkers doen ze er alles aan om van eten een feest te maken. Iedere woensdag bespreken de koks op de afdeling wat de gasten graag willen eten, ook tijdens feest- en themadagen.

Er wordt gebruik gemaakt van streek- en seizoensgebonden producten. Hierbij houden ze rekening met de presentatie van de maaltijd, ook in het geval van consistentieafwijkingen. Hoofd voedingsdienst Jaap Kies en souschef Jeffrey Jumpertz kregen de prijs uitgereikt door SVH-Meesterkok Frans Gerrits.

Tijdens het congres Gastvrijheidszorg werden de winnaars van de Gastvrijheidszorg Awards bekendgemaakt. 225 ziekenhuizen, verzorgings- en verpleeghuizen en GGZ-instellingen hebben in 2012 meegedaan aan het project Gastvrijheidszorg met Sterren.

Reageer op dit artikel