nieuws

MVO misbruikt voor commerciële belangen’

Catering

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een zwaarwegende kreet die bijna altijd wordt gebruikt om er commerciële belangen mee te dienen. Dat zegt Fokko van der Velde van Beijk Catering in een interview met Misset Catering.

MVO misbruikt voor commerciële belangen’

Van der Velde: ‘Je moet dingen doen die je zelf kunt rechtvaardigen. Trots is voor mij belangrijk. Trots zijn op wat we doen, vind ik tien keer belangrijker dan geld verdienen.’

Hij laat weten dat velen financieel gewin het belangrijkste vinden wat er is. Van der Velde gelooft daar niet in. ‘Je moet geld verdienen om je tent overeind te houden, maar als je alleen maar bezig bent met geld verdienen, dan is dat kortetermijnpolitiek. Leg je liever toe op het leveren van kwaliteit. Dat overwint altijd.’

Het interview met Fokko van der Velde is te lezen in Misset Catering 3 die vrijdag 29 juni verschijnt.

Reageer op dit artikel