Restaurant Martini Ziekenhuis maakt nieuwe start

Restaurant Martini Ziekenhuis maakt nieuwe start

Het Martini Ziekenhuis in Groningen heeft een nieuw medewerkers- en bezoekersrestaurant geopend. Het restaurant bevindt zich op de begane grond in het renovatiedeel, deels op de plek waar de oude voorziening was gehuisvest.

Het nieuwe restaurant is een keer zo groot, heeft ruimere openingstijden en een veel uitgebreidere menukaart. Onderdeel van het restaurant is een espressobar waar men tot 18.00 uur terecht kan voor onder meer belegde broodjes. De Food & Shop in de centrale hal is tot 20.00 uur open.

De nieuwe voorzieningen zijn onderdeel van het gastvrijheidsconcept dat het Martini Ziekenhuis ontwikkelt. In de komende jaren wordt dit concept uitgebreid met een overdekte route vanaf de parkeergarage, diverse winkelvoorzieningen en een paviljoen in de binnentuin.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.