nieuws

Zonder keuken toch catering bij Alcatel-Lucent

Catering

Alcatel-Lucent heeft onlangs haar nieuwe pand betrokken in Hoofddorp. De verhuizing is zo snel gegaan dat de definitieve keuken nog geplaatst moest worden. Mobiele keukenfaciliteiten boden uitkomst.

Zonder keuken toch catering bij Alcatel-Lucent

Desondanks bleef het aantal lunchgasten bijna onveranderd, zo meldt cateraar ISS Catering Services. ‘Dat tijdens een tijdelijke situatie de opkomst zo hoog is, getuigt van een goed aanbod en een prima samenwerking.’

In juni is het pand officieel geopend. De twee vestigingen van Alcatel-Lucent in Rijswijk en Hilversum zijn samen verdergegaan in Hoofddorp. ISS Catering Services was de cateraar van de locatie in Hilversum.

ISS Catering Services zal haar brand Company Kitchen gaan voeren wat betekent dat er een ‘duurzamer en gezondere dienstverlening’ zal plaatsvinden. ‘De pijlers Good.Honest.Food geven hier invulling aan en de medewerkers van Alcatel-Lucent zullen dan ook echt een verandering merken’, aldus de cateraar.

Volgens directeur Maarten Poels van ISS Catering Services past deze manier van cateren met Company Kitchen bij Alcatel-Lucent. ‘De wens om te veranderen was er al een tijdje en nu krijgen beide bedrijven dan ook de kans dit ten uitvoer te brengen. ‘

Reageer op dit artikel