nieuws

Bos&Bos stopt met catering stadion Veendam

Catering

Bos&Bos Catering is niet langer de cateraar van betaald voetbalorganisatie SC Veendam. Het Groningse bedrijf wil zich meer richten op de culturele wereld en business-to-business en draagt de activiteiten over aan hotel Parkzicht in Veendam.

Bos&Bos stopt met catering stadion Veendam

De cateraar kiest ervoor om aan de bovenkant van de markt te gaan zitten, zo laat Renske Bos van Bos&Bos Catering weten aan het Dagblad van het Noorden. De cateraar gaat zich meer richten op de culturele wereld en business-to-business.

Bos&Bos Catering was sinds de start van de cateraar negen jaar geleden verantwoordelijk voor de exploitatie in stadion de Langeleegte van Veendam, dat uitkomt in de Jupiler League. Het was de eerste grote klus van het Groningse bedrijf. Met ingang van het nieuwe seizoen worden de activiteiten overgedragen aan hotel Parkzicht in Veendam.

Bos&Bos Catering wil ook af van de exploitatie van het stadion van FC Emmen, dat eveneens uitkomt in de Jupiler Leaugue. Deze samenwerking werd vorig jaar mei met vijf jaar verlengd, maar Renske Bos laat het Dagblad van het Noorden weten dat die klus nu ‘in de etalage’ staat.

Reageer op dit artikel