nieuws

Hoofdkantoor Adecco kiest voor ISS Catering

Catering

ISS Catering Services is de nieuwe cateraar op het hoofdkantoor van Adecco. De vestiging in Zaltbommel wordt ingericht volgens het Company Kitchen-concept, een cateringlocatie met een horecauitstraling.

Hoofdkantoor Adecco kiest voor ISS Catering

De komst van ISS Catering Services naar het hoofdkantoor van uitzendorganisatie Adecco in Zaltbommel wordt gemeld door Out of Home Shops. In het artikel zegt ISS-directeur Maarten Poels dat de neuzen bij de cateraar en Adecco dezelfde kant op staan als het gaat om de inrichting en functie van het restaurant.

Het gaat er volgens Poels om dat er een sociaal moment ontstaat, dat eten en ontmoeten meer door elkaar heen gaan lopen en dat het productaanbod vers bereid en aantrekkelijk wordt gepresenteerd.’

Menukaart via mobiele telefoon

Om bezoek aan ISS-restaurants te stimuleren, heeft de cateraar het Company Kitchen-concept uitgebreid met een online menukaart die geschikt is voor mobiele telefoons. Nieuwsgierige gasten kunnen 24 uur per dag bijvoorbeeld bekijken welke soep de volgende dag op het menu staat. Deze informatie kunnen ze online delen.

Een keer per twee weken kunnen ze bovendien invloed uitoefenen op het assortiment. ISS Catering Services biedt twee gerechten aan. Gasten kunnen hun voorkeur kenbaar maken en het gerecht met de meeste stemmen komt op de kaart te staan.

Reageer op dit artikel