nieuws

KLM en Sodexo blijven partners

Catering

KLM en Sodexo Altys blijven samenwerken. De twee bedrijven gaan per 1 januari 2013 een nieuw, vijfjarig contract aan voor facilitaire dienstverlening. Naast de KLM geldt het contract ook voor Martinair, Transavia.com en de overige dochters van KLM.

KLM en Sodexo blijven partners

Onder de diensten die Sodexo gaat leveren vallen naast de catering, ook kledingverstrekking aan grond- en vliegend personeel, groenvoorziening, koeriersdiensten en gebouwonderhoud.

Sodexo zet met haar Integrated Facility Management in op het leveren van een bijdrage aan de doelstellingen van KLM, onder andere op het gebied van kostenbeheersing en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

In april 2007 heeft Sodexo de facilitaire dienstverlening overgenomen van KLM, waarbij een groot aantal van de medewerkers van het facilitaire bedrijf van KLM zijn overgegaan naar Sodexo.

Johan Stellingwerf, Directeur Sodexo Altys: ‘De nieuwe contractperiode van vijf jaar biedt ons de mogelijkheid samen met KLM verder te bouwen aan een langdurig partnership. Dat is voor ons als FM-bedrijf belangrijk omdat dat ons helpt de wensen van KLM nog beter te begrijpen en te kunnen invullen.’

Sodexo verzorgt voor KLM een totaalpakket facilitaire dienstverlening bestaande uit tientallen diensten, waaronder catering, kledingverstrekking aan grond- en vliegend personeel, document center en reproductie, personen- en goederenvervoer, post- en koeriersdiensten, projectmanagement, energiemanagement, preventief en correctief gebouwonderhoud, schoonmaak, afvalverwerking en groenvoorziening.

Reageer op dit artikel