nieuws

Leenders Catering en Party Centrum: Hofleverancier

Catering

Leenders Catering en Party Centrum uit De Kwakel bestaat dit jaar 125 jaar. Vanwege dit bijzondere jubileum heeft het bedrijf het predicaat ‘Koninklijk’ gekregen. Het horecabedrijf organiseerde een speciale jubileumlunch met bedrijven die allemaal ouder dan honderd jaar zijn.

Leenders Catering en Party Centrum: Hofleverancier

Leenders Catering en Party Centrum vindt haar oorsprong op 26 maart 1887. Jasper Leenders start dan het café, bakkerij en de stalhouderij in De Kwakel. Bakkerij en stalhouderij zijn uit de bedrijfsvoering verdwenen, anno 2012 houdt Leenders zich bezig met catering, verhuur van zalen en in de weekenden is Restaurant Jasper’s geopend, vernoemd naar de oprichter van het bedrijf.

Huidige eigenaren zijn Ad en Joke Bocxe. Ad Bocxe is de zoon van Nel Leenders en Piet Bocxe

Tijdens het jubileumfeest op 14 juli onthulde burgemeester Oudshoorn het Hofleverancier-schild dat aan de gevel van het bedrijf prijkt. Hierbij waren naast familie, vrienden en relaties ook veel bedrijven aanwezig die allemaal de respectabele leeftijd van honderd zijn gepasseerd.

De jubilaris zelf refereerde in zijn toespraak vooral aan de toekomst van het bedrijf dat op 26 maart het eigenlijke jubileum had. Voor de continuïteit is Leenders op zoek naar een nieuwe locatie voor de horecaonderneming. Hierover is het bedrijf al ruim acht jaar in gesprek met de gemeente Uithoorn.

Reageer op dit artikel