nieuws

Maarten Poels in bestuur Europese cateringfederatie

Catering

Maarten Poels is de nieuwe vice-president of the board van de Federation of European Contract Catering Organisations. De managing director van ISS Catering Services gaat er de belangen van branchevereniging Veneca vertegenwoordigen.

Maarten Poels in bestuur Europese cateringfederatie

De Federation of European Contract Catering Organisations (FERCO) behartigt de belangen van de cateringorganisaties die actief zijn in Europese landen. De organisatie heeft Maarten Poels benoemd tot vice-president of the board.

De Nederlander, managing director van ISS Catering Services, vertegenwoordigt Veneca. De branchevereniging is één van de ‘founding fathers’ van de FERCO en streeft naar een goede vertegenwoordiging en een juiste behartiging van de Nederlandse cateringmarkt op Europees niveau.

Reageer op dit artikel