nieuws

Mobiel invloed uitoefenen op menu Company Kitchen

Catering

Een nieuwe service van ISS Catering Services. Een mobiele website die nieuwe mogelijkheden biedt. Wil je weten wat voor soep er morgen op het menu staat? En wat het assortiment komende vrijdag is? Dit kan je vanaf nu dagelijks checken op onze mobiele website www.companykitchen.nl, aldus ISS Catering services.

Mobiel invloed uitoefenen op menu Company Kitchen

‘Hierop kan je het menu zien dat we in jouw restaurant aanbieden. Vind je een gerecht op het menu onweerstaanbaar lekker en wil je het je collega’s laten weten die nog moeten lunchen? Klik dan op het gerecht om het via Facebook, Twitter, Linkedin of Google+ te delen.’
Met de mobiele website kunnen gasten tevens invloed hebben op het menu. ‘We geven je iedere twee weken de mogelijkheid om te stemmen op twee gerechten, waarvan er één op het menu komt. Stem op jouw favoriet en win een gratis meal deal!’
Volgens directeur Maarten Poels van ISS Catering Services is de mobiele website onderdeel van de waarde Co-creation van het brand Company Kitchen. Hij zegt: ‘Niemand is er nog echt in geslaagd om de gasten te betrekken in wat er in hun restaurant gebeurd. Door dit digitaal te organiseren en het te combineren met social media maak je het voor iedereen laagdrempelig en gewoon ‘fun’ om te doen. Zeker als je er ook nog eens iets mee kunt winnen.’

Reageer op dit artikel