nieuws

Regardz én Hutten gaan samen landgoed doen

Catering

Regardz en Hutten Catering gaan samen Landgoed Het Groenendael in Hilvarenbeek runnen. Dit Philips-landgoed werd voorheen exclusief door de elektronicagigant gebruikt voor opleidingen en meetings. Regardz gaat de sales- en marketing verzorgen, Hutten de operationele exploitatie, zowel van de keuken als van het hotel. Het is het eerste hotel voor de Veghelse cateraar.

Regardz én Hutten gaan samen landgoed doen

Regardz Hospitality en Hutten Catering gaan de bijzondere samenwerking op Het Groenendael in Hilvarenbeek met ingang van 1 september aan. Philips had de exploitatie van het landgoed altijd in eigen beheer. ‘Het landgoed werd ooit exclusief voor Philips gebruikt, maar is al langer opengesteld voor derden. Dit kwam echter niet goed uit de verf en de elektronicafabrikant heeft nu ons als samenwerkingspartners gezocht,’ zegt Theo Vijgenboom, directeur van Hutten Business Catering desgevraagd.

‘Wij doen al zaken met Philips op het Evoluon in Eindhoven,’ verklaart Vijgenboom de keuze van Philips voor Hutten Catering. ‘Regardz vult ons aan met expertise van de conferentiemarkt.’

Philips

‘Het trainingscentrum was een echt Philips bolwerk, maar Philips komt straks niet meer terug in de naam en het hele centrum komt beschikbaar voor nieuwe doelgroepen,’ aldus de nieuwe exploitanten.

Het 19 hectare grootte landgoed is gespecialiseerd in zakelijke bijeenkomsten. Naast de 120 hotelkamers zijn er dertig vergaderruimtes beschikbaar. Op het landgoed bevindt zich een conferentiecentrum met vergaderzalen en suites, plus een kasteel waar zich ook veertien hotelkamers in bevinden. ‘Het kasteel willen we ook gaan verhuren voor huwelijken en dergelijke. Verder zal het vooral een zakelijke aangelegenheid blijven,’ zegt Vijgenboom.

Het is voor Hutten Catering het eerste hotel binnen de exploitatie. Als general manager is Bram Meijer aangesteld. Het volledige personeel van het landgoed kan aanblijven. De schoonmaak van het landgoed wordt uitbesteed aan De Toekomst uit Schijndel.

Reageer op dit artikel