nieuws

Tafel reserveren in Holland Heineken House

Catering

Belangstellenden kunnen vanaf vandaag een tafel reserveren in Brasserie van Oranje in het Holland Heineken House. De exploitatie van de tijdens de Olympische Spelen in Londen actieve eetgelegenheid is in handen van Albron. Ook tweesterrenchef Moshik Roth is actief tijdens het sportevenement.

Tafel reserveren in Holland Heineken House

Brasserie van Oranje is het publieksrestaurant in het Holland Heineken House tijdens de Olympische Spelen in Londen. De keuken staat onder leiding van executive chef Karel van Tiel (links op de foto) van Albron. Vanaf vandaag kan via Hollandheinekenhouse.nl een tafel worden gereserveerd voor zowel lunch als diner.

Het aantal plaatsen is gelimiteerd. Er kan worden gekozen uit twee shifts en tussen een twee- en een driegangenmenu. Voor de lunch zijn alle dagen tafels beschikbaar, voor het diner alleen op 26 en 27 juli en 5, 6, 8, 10, 11 en 12 augustus.

Tweesterrendiner in Olympic Club

Tweesterrenchef Moshik Roth (rechts op de foto), die in augustus aan de slag gaat in &samhoud places op het Oosterdokseiland in Amsterdam, kookt in de Olympic Club samen met de chef van Albron. In dit besloten netwerkgedeelte serveren Moshik en Albron een twee-, een drie- en een viergangenmenu. Het is voor het eerst dat in het populaire atletendorp een (twee)sterrenchef actief is.

De Olympische Spelen in Londen worden gehouden van 27 juli tot 12 augustus. Aansluitend zijn van 29 augustus tot 9 september de Paralympics.

Foto: Holland Heineken House

Reageer op dit artikel