nieuws

Evenementenlocatie en cateraar samen in één kantoor

Catering

De samenwerking gaat zo ver dat ze nu samen één kantoor delen. Evenementenlocatie Van Nelle Ontwerpfabriek en cateraar Oseven delen kennis en ervaring, zo laten ze weten. Dat bevordert snelheid, klantgerichtheid en flexibiliteit. En voor de prijs is het gunstig.

Evenementenlocatie en cateraar samen in één kantoor

Op de locatie in Rotterdam delen zowel het accountmanagement als het productieteam van beide bedrijven nu één kantoor. Alle expertise is hiermee onder het moderne monumentale dak aanwezig. Oseven is al ruim 35 jaar actief als cateraar, het team van de Van Nelle Ontwerpfabriek is eveneens al decennia werkzaam in de branche. ‘Groot voordeel is dat nu een breed ervaren team klaarstaat voor de opdrachtgevers en nog sneller en scherper wordt geoffreerd en geproduceerd. ‘

De hechtere samenwerking is voor beide bedrijven een logische maar vooral kwalitatieve stap in het effectiever en dus beter en voordeliger opereren. Commercieel manager Sanneke de Graaf: ‘Het team is erg blij dat we nu bij elkaar zitten, het zorgt voor een enorme verrijking. Hadden we vijf jaar geleden al moeten doen!’

Ook de klant merkt het voordeel. Het team introduceert meteen een reeks nieuwe voordelige arrangementen. Hierdoor is de one-stop shopping aanpak nog verder geprofessionaliseerd. Cateraar Oseven werkt met zes landelijke vestigingen (o.a. Passenger Terminal Amsterdam, Studio 21 Hilversum en GelreDome Arnhem) en telt ruim 100 medewerkers. Vanaf 2007 is Oseven huiscateraar van het Rijksmonument Van Nelle Ontwerpfabriek.

Van Nelle Ontwerpfabriek Evenementen exploiteert in de monumentale Van Nelle Ontwerpfabriek twaalf zeer uiteenlopende locaties, van intieme designzalen voor workshops tot de Tabaksfabriek met een capaciteit van 5.000 personen.

Reageer op dit artikel