nieuws

Meinders Catering steunt strijd tegen borstkanker

Catering

Meinders Catering steunt A Sister’s Hope, een organisatie die geld inzamelt voor wetenschappelijk onderzoek naar oorzaak en genezing van borstkanker. Sinds de oprichting in 2006 steunde A Sister’s Hope het onderzoek in Nederland al met miljoenen.

Meinders Catering steunt strijd tegen borstkanker

Op 6 en 7 oktober organiseert A Sister’s Hope de zesde 60K Walk. De deelnemers aan de wandeling van twee maal 30 kilometer hebben allemaal minstens 1.500 euro ingezameld ten behoeve van onderzoek. Meinders Catering sponsort de 60K Walk van A Sister’s Hope met de broodjes voor deelnemers en vrijwilligers.

In de week vóór de loop houdt Meinders Catering bovendien een actie voor A Sister’s Hope: van elk broodje dat Meinders Catering in de week van 1 tot en met 7 oktober maakt, gaat 10 cent naar A Sister’s Hope.

Richard Spierenburg, directeur van Meinders Catering: ‘We hebben uitgebreid gekeken welk maatschappelijk doel we zouden kunnen steunen en hebben destijds een zorgvuldige keuze voor A Sister’s Hope gemaakt. We doen graag mee en betrekken zo ook onze afnemers bij het goede doel. Wekelijks gaan er nogal wat broodjes bij ons de deur uit, dus de bijdrage aan A Sister’s Hope kan prettig oplopen.’

Reageer op dit artikel