nieuws

Albron lanceert snelle gemaksformule

Catering

FFWD>> is de naam van een nieuwe gemaksformule van Albron. De formule is geïnspireerd op formules als Prêt a Manger en Simply Food en diverse broodjesconcepten binnen tankshops. Onlangs opende Albron de eerste outlet op de Universiteit van Maastricht.

Albron lanceert snelle gemaksformule

‘De nieuwe formule is een goed voorbeeld van hoe horeca en retail steeds meer hand in hand gaan. Bij ons is dat door vertaald in een bake off voor bijvoorbeeld croissants en appelflappen en een corner voor belegde broodjes voor de versbeleving’, zegt Mark Hartmans, manager Marketing en Formules.

Opvallend aan deze nieuwe formule is dat de koffiemachines gericht zijn naar de buitenkant van de outlet. De school is tot laat in de avond open en op deze manier kan er ook ’s avonds, na sluitingstijd van de outlet, nog koffie worden verkocht. Albron wil dit concept ook lanceren op andere high traffic locaties zoals ziekenhuizen, leisure-locaties en bedrijven.

Reageer op dit artikel