nieuws

Beste vliegtuigsandwich komt uit Nederland

Catering

De ‘beste sandwich ooit aan boord van een vliegtuig gegeten’ wordt geproduceerd in Nederland. Sanday’s Bakeries in Amsterdam is de naam van de producent.

Beste vliegtuigsandwich komt uit Nederland

Onlangs publiceerde het online magazine The Daily Meal een artikel geschreven door inflightfeed.com, een  autoriteit op het gebied van eten aan boord van vliegtuigen. De reportage ging over maaltijden die te koop worden aangeboden door Europese luchtvaartmaatschappijen.

Verslaggever Nikos Loukas ging in Europa op onderzoek uit en nam bijna dertig vluchten kriskras door Europa. Aan boord van elk vliegtuig kocht hij eten om te testen. Zie ook zijn videoreportage op www.thedailymeal.com en zijn bevindingen op www.inflightfeed.com.

Transavia kwam als één van de winnaars uit de bus. Vooral de sandwich van Sanday’s Bakeries gooide hoge ogen. Volgens Nikos Loukas was dit ‘de beste sandwich’ die hij ooit aan boord van een vliegtuig had gegeten. Over ‘het geheim’ van Sanday’s Bakeries leest u meer in Misset Catering 5 dat begin november verschijnt.

Reageer op dit artikel