nieuws

Diner Mobile Catering failliet

Catering

Diner Mobile Catering te Assen is door de rechtbank in Assen failliet verklaard. Het bedrijf richtte zich op de zakelijke en de particuliere markt met als specialiteiten partycatering, verhuur en evenementen.

Diner Mobile Catering failliet

Diner-Mobile Catering beschikt over een eigen verhuur- en decorafdeling. Het kan ‘elke beschikbare ruimte, zaal, tent, fabriekshal of boerenschuur omtoveren tot een feestelijke en sfeervolle ontvangstruimte voorzien van alle denkbare faciliteiten’, zo meldt de website.

En verder: ‘Vele opdrachtgevers gingen u voor en leerden ons kennen als een zeer betrouwbare en professionele partner. Luisterend naar uw wensen leveren wij een top prestatie, passend binnen uw budget.’

Het faillissement van Diner-Mobile Catering is in korte tijd het tweede faillissement van een gerenommeerd bedrijf in de partycatering. In september legde de Deventer cateraar JVG Catering het loodje. Eigenaar Jan van Gurp en zijn vrouw hebben zelf het faillissement aangevraagd.

Reageer op dit artikel