nieuws

Facilicom sluit contract met de VNG

Catering

Facilicom Facility Solutions (FFS) en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) ondertekenden een samenwerkingsovereenkomst. FFS gaat voor het kantoor van de VNG alle facilitaire werkzaamheden vervullen op het gebied van schoonmaak, gebouwbeheer en -onderhoud, catering, beveiliging en receptie- en chauffeursdiensten.

Facilicom sluit contract met de VNG

Het contract tussen FFS en de VNG heeft een looptijd van drie jaar met de mogelijkheid tot drie keer een verlenging van een jaar.  Voor de uitvoering van het contract worden alle Facilicom-bedrijven ingezet in het  karakteristieke gebouw van de VNG aan de Nassaulaan in Den Haag.

Tijdens de renovatie in 2009 is een compleet nieuwe indeling van het 12.000 m2 tellende gebouw gerealiseerd. Daarbij is het monumentale karakter van het pand behouden maar zijn de ruimtes ingericht volgens Het Nieuwe Werken en het thema ‘Vanzelfsprekend gastvrij’ dat de VNG hanteert.

‘We hebben van het begin af aan het gevoel dat deze opdracht ons op het lijf geschreven is. Er wordt een beroep gedaan op alle facilitaire specialismen die Facilicom in huis heeft. Ook kunnen we invulling geven aan het thema Hostmanship van de VNG. We stellen een hospitality manager aan die alle betrokken medewerkers zal trainen en begeleiden in het bieden van Hostmanship, om zo optimaal bij te dragen aan de kwaliteits- en gastvrijheidsbeleving bij de VNG’, licht Rogier Verbeek, algemeen directeur van Facilicom Facility Solutions, toe.

Reageer op dit artikel