nieuws

Roland Vos catert Jood Muziek Festival

Catering

Dit jaar verzorgt Roland Vos Catering & Events de totale publiekscatering en de crewcatering van het derde Internationaal Joods Muziek Festival. Het festival wordt gehouden van 10 t/m 14 oktober in het Amsterdamse Compagnietheater.

Roland Vos catert Jood Muziek Festival

De cateraar die zich heeft toegelegd op koosjer cateren – zie ook reportage in Misset Catering 4 – laat weten steeds vaker te gaan samenwerken met andere partijen. Daarbij kan gedacht worden aan hotels, instellingen en organisaties door het hele land. Roland Vos Catering & Events blijft daarnaast actief op de particuliere markt.

In Misset Catering laat Vos weten de wetten en regels van het koosjer cateren nauwkeurig na te leven. Daarover: ‘Er zijn zeshonderdhonderd regels waar we ons aan moeten houden. Ik heb er echt een studie van moeten maken en ben nu een expert op dit gebied.’

Reageer op dit artikel