nieuws

Roland Vos catert Jood Muziek Festival

Catering

Dit jaar verzorgt Roland Vos Catering & Events de totale publiekscatering en de crewcatering van het derde Internationaal Joods Muziek Festival. Het festival wordt gehouden van 10 t/m 14 oktober in het Amsterdamse Compagnietheater.

Roland Vos catert Jood Muziek Festival

De cateraar die zich heeft toegelegd op koosjer cateren – zie ook reportage in Misset Catering 4 – laat weten steeds vaker te gaan samenwerken met andere partijen. Daarbij kan gedacht worden aan hotels, instellingen en organisaties door het hele land. Roland Vos Catering & Events blijft daarnaast actief op de particuliere markt.

In Misset Catering laat Vos weten de wetten en regels van het koosjer cateren nauwkeurig na te leven. Daarover: ‘Er zijn zeshonderdhonderd regels waar we ons aan moeten houden. Ik heb er echt een studie van moeten maken en ben nu een expert op dit gebied.’

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels