nieuws

Albron herstelt na verlies in 2011

Catering

Albron heeft in 2011 een verlies van twaalf miljoen euro geleden. Dat blijkt uit de Top 500 bedrijven van Elsevier.

Albron herstelt na verlies in 2011

In die top 500 staat Albron op plaats 376. De omzet over 2011 bedraagt 321 miljoen. Tegenover Misset Catering bevestigt Teun Verheij, voorzitter van de hoofddirectie van Albron, de gegevens van Elsevier. Hij laat weten dat Albron kampt met de gevolgen van de economische crisis en het dalende consumentenvertrouwen. ‘Dat leidt tot een dalende omzet.’

‘Maar’, zo voegt hij toe ‘Albron heeft in 2011 maatregelen genomen waardoor er sprake is van een duidelijk opgaande lijn voor 2012 en 2013. Onder meer onze nieuwe formules, activatieprogramma’s en aangepaste organisatiestructuur leveren een positieve bijdrage aan onze prestaties.’

Eerder liet Verheij weten dat het Center Parcs-contract in 2011 voor Albron nog geen succes was. ‘Het was rampzalig, er kwamen minder gasten dan verwacht’, zei hij in het Financieele Dagblad. ‘We hadden een jaar nodig om te snappen wat de dynamiek is van een vakantiepark.’

Reageer op dit artikel