nieuws

Cateraar verzorgt koshere chocoladeletter

Catering

Een bijzondere chocoladeletter verzorgd door een cateraar. De Hebreeuwse chocoladeletter Chai – Hebreeuws voor leef! – is ook dit jaar weer verkrijgbaar bij het Joods Hospice Immanuel te Amsterdam.

Cateraar verzorgt koshere chocoladeletter

Een bijzonder cadeau voor Chanoeka, Sinterklaas of de Kerst. Sasja Martel, initiatiefneemster en directeur van het hospice, kwam twee jaar geleden met het idee voor deze Hebreeuwse chocoladeletter en vond in Roland Vos Catering & Events een partner om deze letter te verzorgen.

De chocoladeletter is dit jaar verkrijgbaar in puur en melk. Hij is kosjer, fairtrade, biologisch, handgemaakt én een origineel cadeau voor Chanoeka, Sinterklaas of de Kerst. ‘Het is natuurlijk altijd een origineel cadeau. Het woord Chai (leef!) wordt in het Hebreeuws geschreven met de letters Chet en Yud en heeft in het Jodendom een grote symbolische waarde’, aldus de initiatiefnemers.

De prijs van de Chai letter in een luxe cadeauverpakking is €10.- De opbrengst van de letter komt ten goede aan het Joods Hospice Immanuel. De letter kan tot 1 december 2012 besteld worden via chocoladeletterchai@gmail.com  of door overmaking van het geld op rekeningnummer 45.54.44.277 t.n.v. Stichting Vrienden Joods Hospice Immanuel te Amsterdam o.v.v. het aantal letters, melk of puur, en naam, adres of emailadres van de besteller.

Reageer op dit artikel