nieuws

Facilicom eert 655 jubilarissen

Catering

Facilitair dienstverlener Facilicom Services Group organiseerde op 22 november in de Broodfabriek in Rijswijk zijn jaarlijkse jubilarissenavond.

Facilicom eert 655 jubilarissen

Tijdens deze bijzondere avond – die als thema ‘U bent een ster bij Facilicom’ droeg – werden dit jaar ruim 650 jubilarissen in het zonnetje gezet. Van de 655 jubilarissen zijn 540 medewerkers 12,5 jaar in dienst, 113 25 jaar in dienst en zijn er drie die een 40-jarig jubileum vierden. De steeds groter wordende groep jubilarissen toont aan dat het aantal medewerkers met een lang dienstverband binnen Facilicom van jaar tot jaar toeneemt.

Facilicom laat weten naar long-time employment te streven. ‘Dat is immers dé manier om waardevolle kennis en ervaring vast te houden en de continuïteit bij de opdrachtgevers te garanderen. De medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. We doen er dan ook alles aan om medewerkers voor langere tijd aan ons te binden en hen een uitdagende loopbaan te bieden’, vertelt Martine Geurts, vice-president directeur van Facilicom Services Group.

De oprichter van Facilicom, de heer Geurts, fungeerde als gastheer tijdens de feestelijke avond. Hij speechte en feliciteerde alle jubilarissen.

Reageer op dit artikel